2016. június 13.

The Social Media Book tag

Megérkeztem az ötödik Book Tagemmel, amit a Book, tea&others c. blogon láttam, és megtetszett.




1. Twitter - A legrövidebb kedvenc könyved


Nem gyakran olvasok rövid könyvet, szóval ez hozzám képest az. De ahhoz képest nagyon szeretem, egyenlőre még egyszer olvastam, de a saját könyvem, amiből papíralapúan annyira nincs sok, csak a kedvenceim. Rachel Hawkins - Hex Hall. 

2. Facebook - Egy könyv, amit mindenki rád akart tukmálni


Ez Leiner Laura - Szent Johanna Gimi sorozata lenne. Még mikor legelőször olvastam, mindenki ajánlotta, hogy milyen jó, az volt a menő az osztályban, így én is nekikezdtem.


3.) Tumblr - Egy könyv, amit még azelőtt olvastál, mielőtt menő lett


Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógiája. Sok-sok éve már, hogy kiolvastam, de nagyjából azután találkoztam a rajongóival. Szerény véleményem szerint érdemes elolvasni. Nem mindennapi téma van benne, időutazás, és mindez rengeteg titokkal, cselekménnyel tarkítva.

4.) Myspace - Egy könyv, amire nem emlékszel, tetszett-e vagy sem


Katherine Applegate és Michael Grant közös alkotása jutott erről eszembe, mégpedig az Éva és Ádám. Már több, mint két éve, hogy megvettem ezt a könyvet, akkor nagyjából el is olvastam, de gőzöm sincs, hogy milyen benyomásom volt róla. Az alapszállal kábé képben vagyok, de... Nem tudok róla mit mondani. 


5.) Youtube - Egy könyv, amit remélsz, hogy meg fognak filmesíteni egyszer


Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatját. Bár tudom, hogy tökéletes Daemon Black nem létezik, nem, még Pepe sem a tökéletes. De azért az olyan jó könyv, hogy egyszer szívesen látnám a vetítőn is.

6.) Instagram - Egy könyv, aminek annyira szép a borítója, hogy muszáj volt felraknod Instagram-ra


Bár Instán nem landolt, de az egyik kedvenc borítóm Stephenie Meyer Twilight Sagájának a kötése. Egyszerűek, de tökéletesek. Nagyon imádom.

7.) Goodreads - Egy könyv, amit mindenkinek ajánlanál


Talán ez Anna Todd Miután sorozata lenne. Én egyszerűen imádtam. Nem bírtam betelni vele, és szerintem más is így érezne, ha elolvasná. Ezért valószínűleg, ha könyvre kerülne a téma, mindig megemlítem.

Ezt a Taget pedig nem másnak ajánlanám, mint Christine K. Coldmannek. és Marcsinak. :)

3 megjegyzés: