2016. június 5.

Book Tag a nyárhoz kapcsolódva

Így a nyár elején hoztam egy kis Book Taget, ami pontosan ehhez az évszakhoz kapcsolódik. 
Köszönöm a Művészet nyelve c. oldalnak, ahonnan az ötlet származik. 

1.) Mutass egy nyárias borítójú könyvet!

Csak nézzünk rá erre Zoe Sugg - Girl online c. könyv borítójára, és rögtön eszünkbe jutnak a saját tavaly vagy sok nyárral ezelőtti emlékeink. Nincs igazam? Képzeletben megjelennek a saját ilyen képecskéink, amiket legszívesebben mi is így feltűznénk magunknak, hogy mindig eszünkbe jussanak.. 

2.) Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a tökéletes vakációdnak!

Tengerrel körülvett kis sziget, ahol nem zavar senkit a hangos zene. 1D üvöltene a hangszórókból. A barátnőimmel lennék ott, bár ha egy kis magányra vágynék őket elteleportálnám, és felkapnék egy könyvet, aztán a parton lévő napozóágyra feküdnék. Bár azt még díjaznám így a kitalált helyen, hogyha nem égnék le a sok UV sugárzástól, mert tuti kint lennék addig, amíg be nem fejezem azt a drága regényt... :) Kinek kellene még a hely?

3.) Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan regényt akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik könyvet vinnéd magaddal?


Valami jó hosszút... És már tudom is, melyik lenne az. Trónok Harca. Azzal a majdnem ezer oldallal... Biztos kitartana. :D

4.) Nyári szomorúság gyötör - melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?


Imádom Leiner Laura stílusát. Könnyed, humoros... Mi kellhetne még ahhoz, hogy jó kedvem legyen? Ha már szakítás után is csak ez vidított fel, annál a nyári szomorúság nem lehet rosszabb.

5.) Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a bébid? 


Barby bikiniben a tengerparton és egyedül? Hoppá, létezik olyan? :D
Jelenleg Travis Maddoxot kérem a Gyönyörű sorscsapásból, köszönöm.

6.) A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?Ha már ennyire Maddox-tesósak vagyunk ma, legyen Trent. Menő, jó fej, és ha már Mrs. Travis "Veszett kutya" Maddox vagyok, akkor legyen a sógorom a legjobb barátom.

7.) Oszd meg a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!


Valószínűleg Virág (most tele leszel Book Tagekkel, remélem, nem bánod), RexFan01, Lexa, és Sam
Persze bárki kitöltheti, csak egy apró link mutasson erre! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése