2017. február 14.

Valentin napi projekthét tag


ANITIGER: 
Melyik az a könyves pasi / csaj, akit legszívesebben kirángatnál a könyvéből, hogy vele töltsd február 14-ét?
Hát pasiból lenne egy pár ötletem erre a célra... Mondanám, hogy Lochant a Forbiddenből, hogy egy kicsit felvidítsam. De azt akkor nem magamnak csinálnám, hanem fognám őt és Mayát, hogy egy külön saját kis szigetre vitessem őket, ahol csak ők vannak, semmi törvény, semmi olyan, ami az útjukba állhatna. Saját magamnak Étienne St. Clairt néztem ki erre a célra, méghozzá Párizsban lenne a helyszín, a szerelem városában.


NAGY DORKA: 
Melyik a kedvenc romantikus történet az, amit mindenkinek ajánlanál, hogy olvassa el Valentin-nap alkalmából? :)
Most éppen a Forbiddent, mert egyszerűen csodálatos, zseniális, a lelkemig hatol, de nem boldogságforrásként. Hanem... Igazából ezt bárkinek ajánlom, akinek megvan hozzá a kissé szomorkás alaphangulata. 
De ami romantikus, aranyos, megmosolyogtató, az az Anna és a francia csók. Ki gondolhatta volna? Az előző válaszomban is ezt a két könyvet említettem. De ez az utóbbi tipikus Valentin napi történet. Cukiság, öröm, vidámság, szerelem. 

GOTHIC01: 
Szerinted melyik könyves párosnál kellene békítőt játszania egy harmadik karakternek a történetükből, mert még a szerelem ünnepekor is képesek lennének egymás torkának ugrani?
Isabel és Cole a Mercy Falls farkasai c. trilógiában drága szereplőink annyira szeretik egymást, hogy a másik torkát néznék legszívesebben anatómiailag. Vagyis néha. Jó legyen, az idő nagy részében, de akkor is édesek. 


K_A_HIKARI: 
Virágot, csokit, plüss vagy valami teljesen más ajándékot veszel/kapsz szívesen Valentin napra? (Akár élő, akár könyvkaraktertől)
Csokit. Édesszájú népség.


ALICE BERTRAND: 
Melyik az a könyves pár, akinek szerinted sokat jelent a Valentin-nap és kik azok, akik nem is tartják?
Fogós kérdés. 
Szerintem Cam Hamilton, a drága JLA - Várok rád c. könyvéből, ő biztosan tartja. Nincs az az isten, aki ezt a drágát rávegye, hogy ne tartaná. 


SOL: 
Mi a legaranyosabb sztori az életedben, ami a Valentin naphoz köthető?
Akkor kaptam az első csókom. Akkor jöttem össze a legjobb barátommal. Akkor kaptam az első vörös rózsámat egy fiútól. 


LEXA: 
A te véleményed szerint melyik lenne az a könyves páros, aki bojkotállná ezt a napot és inkább egy anti-Valentin napi partit szerveznének?
Ne bojkottálják, inkább legyenek aranyosak.:)


VIKY0222: 
Melyik két, különböző könyvben/sorozatban szereplő karaktert hoznád össze?
Szintén egy nehéz kérdéssel állunk szemben. Az már könnyebb lenne, hogy magamat kivel.. De nem, most nem tudok erre válaszolni, bocsesz. :D 



VALETINE WIGGIN: 
A szerelmi háromszögektől általában a falra lehet mászni. Akad olyan, amelyiket ennek ellenére érdekesnek találsz, és ha igen, melyik?
Anna Todd könyvében valamiféle szerelmi háromszög szerűség lejátszódik Hardin, Tessa és Zed között, de végülis végigolvasva a sorozatot nekem még mindig homály fedi azt a részt, hogy Zed tényleg komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak a Hardin iránti gyűlölet és a versenyszellem vezette arra, hogy rámozduljon Tessára. 


CSOKITORTA: 
Melyik a legromantikusabb/leggiccsesebb könyvborító, amivel eddig találkoztál?
Legromantikusabbnak Stephanie Perkins - Isla és a hepiend, a trilógia befejezőkötetét mondanám, ami talán a leggiccsesebb, az pedig a Testcsel magyar borítója R. S. Greytől. 


HONEYBEE: 
Ha valamelyik könyves karaktertől kaphatnál egy doboz bonbont Valentin napra, kitől fogadnád el?
Mindegyiktőőőől. Szeretem a csokit. 


PERPETUA: 
Mi a kedvenc romantikus gesztusod, amit valamelyik könyvszereplő tett párja felé?
Már megint Stephanie Perkins művéből idézve, az Isla és a hepiend végén, mikor Étienne drága megkéri Anna kezét. :')


VIRÁG: 
Valentin napi túlélőkészlet?
Egy jó film, pattogatott kukorica, barátnők. <3

Ennyi lett volna tőlem a nagy Valentin napi hercehurca, olvassatok sokat a mai nap is és mindenkinek boldog egy hús-vér pasival, akár könyvszereplővel eltöltött szerelmesek napját! 

Bloggertársaim, akik szintén részt vesznek a projekthéten:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése