2016. június 28.

I love Summer Tag

Sziasztok!

Ez most kicsit másfajta Tag lesz, mint amiket eddig hoztam, és ezért is köszönöm a kihívást Christine-nek, a Zivatartól. Köszönöm, drága, hogy rám gondoltál! :') 

Amit tenned kell: 
 - Írd le, hogy kitől kaptad. 
- Töltsd ki. 
- Írj hozzá te is EGY kérdést, persze a nyárral kapcsolatban. 
- Küld tovább EGY embernek.

1.) Hol nyaralnál legszívesebben? 
Én a Mindenhol jó, de legjobb otthon elvet vallom, imádok itthon lenni. Ágyban feküdni, lustulni, gépezni, olvasni, vagy csak a családdal beszélgetni miközben pucoljuk a borsót. A legtöbb időm árnyékban töltöm vagy a szobában, így a színem eléggé hóka. Pontosítok, így a színem még mindig olyan, mintha öt órán át feküdtem volna a napon. Valaki okos meg tudná mondani, mitől égek én le még a négy fal között is? Ráadásul rengeteg mindent lehet a közelben is csinálni. Pest nagy hely. Általában a barátnőimmel töltöm ilyenkor az időm, vásárolgatunk, vagy csak beszélgetünk egy nagyobb parkban, könyvet kölcsönzünk a könyvtárból, esetleg veszünk a boltból, moziba megyünk... Ugyanezt nem tudom megtenni külföldön, viszont ezeket a dolgokat én mind szeretem csinálni. Valószínűleg nem erre a válaszra számítottál, de... Hát igazából ez van. 

2.) Fagyi vagy jégkása?
Fagyi. Méghozzá Velencei álom, valami kókuszos, vagy mondjuk valamilyen gyümölcsös joghurt ízű. 

3.) Medence vagy tenger/tó/vízpart? 
Mindkettőt nem lehet? Ahjj. De ha nagyon kell választani, akkor medence. Mégpedig egy nyomós ok miatt. Utálom a homokot, ami általában a vízpartokat körülveszi. Egyszerűen nem lehet elkerülni, hogy ne legyél olyan. Aztán meg meg kell várni míg megszárad, és lesöpörni, de azt sem tudod teljes mértékben, szóval még egész biztos, hogy szavazni fog. 

4.) Barack vagy dinnye? 
Dinnyeee. Olyan kár, hogy egy évben csak egy időszakban lehet enni. Mondjuk lehetne ez is olyan, mint az alma. Teremjen sokszoooor. 

5.) Mi a legnagyobb terved az idei nyárra? 
Mivel kábé egész végig otthon leszek, ami nem baj, de két hónapig dolgozni fogok, amit már várok is előre. Az egész elsőre megtetszett, valószínűleg élvezni fogom, a főnök jó arc, amúgy sem tudok sokáig aludni, egy hétig enyém lesz egyedül a ház. De én etetem az állatokat, mily megtisztelő élmény. Szóval leginkább megkeresek egy kis pénzt, amit aztán elkölthetek a könyvesboltban. Imádom a terveimet *-*  Meg megyünk egy hétre Horvátországba, a hosszú útra azt hiszem, becsomagolok egy rakat könyvet. Aztán az önkéntes munkát is jó lenne minél előbb letudni, így megyek vízilabdás fiúcskákat reggeliztetni. Ezek aztán a hatalmas programok... :D

6.) Van nagy, nyári könyvlistád? Ha igen, írd le az első öt betervezett könyved címét.
Igazából pontos lista nincs, de a könyvtári könyveimet kiolvasom, aztán újakat szerzek, a kölcsönkapottakat is vissza szeretném szolgáltatni a tulajdonosuknak, na meg sajátot is venni. Azt hiszem, a várólistám egy kicsit hosszú... És akkor még ne is beszéljünk az e-book könyvekről! Az is mennyi van, aminek neki szeretnék kezdeni!

Az én kérdésem: Van valami, amit el szeretnél érni ezalatt a nyár alatt?
Kilókat szeretnék veszíteni, mint sok velem egykorú, bár ezt a fagyi, popizás, meccsnézés, filmezés, kólázás eléggé megnehezíti. Továbbá írni szeretnék, amennyire van lehetőségem és ihletem. A dolog inkább az utóbbitól függ. Meg készítettem egy kis listát arról, miket szeretnék megtenni, amolyan Nyári Bakancslista. 

Ennyik lettek volna a válaszok, köszönöm még egyszer Christine-nek, és az én kihívottam pedig nem más, mint Virág!
Jó válaszolgatást! <3

Köszönöm, hogy végigolvastátok, és nektek hogy fog telni a nyaratok? Mit terveztek, hova utaztok? :)

Puszi:
Barby

2 megjegyzés:

  1. POPIZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS! *w*

    (Nem tudtam kihagyni, bocsi, csak ennyit akartam, nem rontom tovább a legkört. :D)

    VálaszTörlés