2016. október 30.

Halloween Book Tag

Bár én nem tartom a Halloweent, az ijesztgetés, horror stb. nem az én műfajom, de azért, ha már Virág kihívott, gondoltam, kitöltöm a taget. Köszönöm ezt neki. És akkor ezzel érkeznék a projekthétre (+egy napra, amit én ki is használok), amit szintén a fentebb említett bloggerina talált ki. 


1.) Faragott tök

Milyen könyvet faragnál töklámpásnak?

Inkább a szimbólumok rajzolását szeretem, nem is tudom, hogy miért, de ebből kiindulva mindenképp valami könyvhöz kapcsolódó ábrát faragnék. Twilight alma, árnyvadász rúnák, Éhezők viadala madarak. Ha meg eltérhetek egy kicsit a könyves témától, akkor mindenképp valamelyik 1D-s fiúnak a tetoválása kerülne rá a tökre. (Directioner for a life, pls.)

2.) Csokit vagy csínyt

Melyik könyvszereplővel indulnál édességbeszerzés körútra?

Mal Ericson. Nem, nem azért, mert most nagyban Stage Dive-ot olvasok. Na jó, de. Egyszerűen az a pasas olyan nagy fazon, hogy biztosan mindenki megsajnálná, és adna neki egy valag édességet, amiből persze én is kapnék. Emellett meg végigröhögném vele az utat, szóval nem is unatkoznék.

3.) Édes kukorica

Melyik könyv marad számodra mindig ugyanolyan édes?

Édes? Mondjuk szomorú értelemben véve, de Lisa De Jong - Amikor esik... c. könyve mindent visz. Romantikus, sírós, aranyos, kedves, bánatos egyben. Imádom és kész. Cuki és kész.

4.) Szellemek

Melyik szereplőt látogatnád meg szellemként?

Kísérteni biztosan Rentai Renátát, hogy végre megértse, hogy ne nyávogjon all day-all night. 

5.) Jelmezbe bújni

Melyik szereplő bőrébe bújnál egy napra?

Senkit sem lepek meg, ha azt mondom, egyet nem tudok választani. De jelen esetben talán Katy Swartzot mondanám. Talán Deamon miatt... Talán nem. Na jó, de. Bátor főhősnő, akinek mellesleg csípős a nyelve, amire én mindig is vágytam, és hát ott van neki Mr. Daemon freaking Black. 

6.) Varázslók és boszorkányok

Melyik a kedvenc pillanatod a Harry Potterben?

Ginny x Harry pillanatok. Annyira shippeltem őket egyszerűen, hogy mikor először csókolóztak, örömömben felkiáltottam, hogy na végre. Meg aztán a vége, az tényleg nagyon jó. Legalábbis én személyesen talán azt imádom legjobban. Mikor a kis Potterek és Weasleyk felszállnak a Roxfort Expressre, és megkezdődik az új generáció. Az olyan nosztalgikus és aranyos is egyben.

7.) Vér és erőszak

Melyik könyv volt olyan ijesztő, hogy le kellett tenned közben, hogy szünetet tarts?

Bár ez nem mostanában volt, de mikor először tartottam a kezemben az Éhezők viadalát, ami mondjuk már öt éve volt, de mindegy, akkor a végén megfogtam, letettem, egy nagy levegőt vettem, aztán újra a kezembe vettem. Lehet, hogy nem egy nagy véres jelenet, de emlékszem, az az elsők közé tartozott, mikor már ilyen olvasmányokat olvastam.

8.) Rémtörténetek zseblámpával

Melyik könyves szereplő tudná a legrémisztőbb sztorit elmesélni?

Hát mindenképp az, akinek megvan a megfelelő háttértörténete hozzá, és én, mikor olvastam ezeket a sorokat, egyből Callie jutott eszembe a Callie, Kayden és a véletlenből. Neki mindenképp megvan az a történet, amitől az emberek hátán a hideg futkos, legalábbis az enyémen biztosan.

9.) Kísértetház

Egy könyv, aminek a gondolatától is szabadulni akarnál

Jelen pillanatban azt kell mondanom: Leo. Rettentő nagyot csalódtam benne, jobbra számítottam, és erre kapok egy sablonos, kiszámítható, antiegyedi történetet rossz stílussal, ami nálam teljesen kiverte a biztosítékot, és azt kívánom, bárcsak ne találkoztam volna azzal a könyvvel soha.

10.) Halloween parti a haverokkal 

Avagy kik szórakozzanak még a tag kitöltésével
Lexa a One More Page...-től. Hát hajrá!

Ennyi lett volna tőlem a halloweeni hangulat, ha még több bejegyzést akarsz erről olvasni, ajánlom a projekthétben résztvevő társaim...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése