2016. november 13.

Autumn Book Tag


Sziasztok!

Bár már erősen az ősz vége felé közeledünk, azért egy Book Taget hoznék még róla, amit Lulma oldalán találtam, ezúton is köszönöm neki.


Sárguló levelek: a világ tele van színnel
Válassz egy könyvet, aminek piros/narancssárga/sárga a borítója

A polcomra nézve piros/narancssárga/sárga színt keresve a szemem megakadt Maggie Stiefvater - Forever - Örökké c. könyvén, ami a legutóbbi (egyben első) Könyvmolyképzős vásárlásom eredménye. Ráadásul nem csak a színe, hanem a borító kinézete is őszies, ugyanis a fákról hullanak a levelek, és az erdős idillben hátul egy farkas bújt meg, akit viszonylag elöl egy fiúcska keres. 

Kényelmes pulcsi: végre elég hideg van ahhoz, hogy előkerüljenek a meleg holmik
Melyik könyv melengeti meg a szíved?

Ez egyszerű kérdés. Imádom az ilyen szívhez szóló történeteket, főleg Lisa De Jong - Amikor esik... c. művét. Zseniális. Aranyos, sírós és kellően szomorú, de néhol vidám. Talán ez az egyik olyan könyv, ami kihoz az emberből mindenféle érzelmet. És igen, a szívem is megmelengeti.

Őszi vihar: szakad az eső és süvít a szél
Válassz egy könyvet VAGY műfajt, amit esős napokon szeretsz olvasni

Hmm. Az az igazság, hogy külön műfajom vagy könyvem nincs arra, hogy mit szoktam olyankor olvasni, amikor rossz az idő. Egyszerűen fogom az aktuális olvasmányom, lefőzök egy jó meleg teát, lehúzom az ágyamról a takaróm, felkapcsolom a kislámpám, és beülök a babzsákfotelembe miközben hallgatom, hogy kint orkán erejű szél fúj.

Hűvös, csípős levegő
Melyik az a karakter, akivel szívesen cserélnél?

Valami hasonló kérdés már elhangzott a Halloweeni Book Tagben is, de akkor noch einmal. Valószínűleg, mint minden normális nőnemű könyvmoly, én is pasi szerint választanék lányt, hogy kivel cserélnék. Kezdjük mondjuk Katy Schwatz-cal a csodálatos Daemon Black miatt. De azért America Singert se hagyjuk ki, és nem csak Maxonért, hanem azért egy kicsit én is kipróbálnám egy ideig a hercegnős életmódot, nem lehet az olyan rossz. Ev, Anne vagy Lena a Stage Dive sorozatból, ugyanis ki ne vágyna arra, hogy egy rocksztár barátnője legyen? Avery Morganstennel is szíven cserélek, hogyha kapok egy Cam Hamiltont cserébe... Nem rossz üzlet. Tessa Young helyébe is belépek csakis Hardin kedvéért, és azt hiszem, folytathatnám még egy darabig. De egyet? Lehetetlenség.

Meleg alma cider
Melyik alulértékelt könyvet szeretnéd, hogy igazán felkapják?

Szerintem Anna Todd - Miután sorozatával mindenkinek meg kellene ismerkednie. Bár azért már ismerik eléggé, híresztelem én ezerrel, de azért tényleg mindenkinek tudnia kell róla. Zseniális. Fordulatos.

Kabát, sál, kesztyű: hidegre fordul az idő, ideje beburkolózni 
Melyik az a borító, amit legszívesebben eltakarnál, ha nyilvánosan kellene olvasnod?

Talán R. S. Grey - Testcsel c. könyve. Ah, olyan pornósan néz ki, hogy az már fáj. Tipikusan az a könyv, amikor a fülszöveg fogott meg, és nem a borító. Még azt hinnék az emberek, hogy velejéig pajzán kislány vagyok... 

Pumkin Spice
Mi a kedvenc őszi ételed?
Pörkölt. Egész évben.

Lobogó tűz
Add tovább a szeretetet, és taggelj be valakit!:)

Nem akarok én senkit se megfosztani a szeretetemtől, így aki gondolja, hát töltse ki.:)

Ennyi lett volna mára, és akinek tetszett, töltse ki maga is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése