2016. június 16.

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő

HANGULAT                                MOLY                                         2014

"TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!"


Most hogy a Gyönyörű sorscsapás újraolvasására került a sor, gondoltam miért is ne? Barby logikája szerint érdemes először elolvasni a kiegészítő kötetet, aztán újból a könyvet. Ne kövessétek a példáját! De azért tudjátok meg, mégis mit gondolok erről a könyvről...


Mint tudjuk az előző két kötetből, Travis és Abby kapcsolata sem volt felhőtlen, de a végén eljutottunk ide is. Egy gyönyörű esküvőhöz. 
A Gyönyörű sorscsapás nagy csattanója az az ominózus tűzeset, amikor Trav verekedett, és sok ember életét is vesztette. Hirtelen jött Abby ötlete, hogy szökjenek el Vegasba, és keljenek egybe. És miért? Egyrészt, mert szeretik egymást, másrészt meg a lány így próbált segíteni szerelmének elkerülni a börtönt. (Persze a fiú tudta nélkül.) Hiszen akkor lenne egy stabil alibijük, és aki látta is Travist, valószínűleg csak részegen odaképzelte. 
De hát tudjuk, nem egy olyan hely ez a Vegas, amire ők szívesen emlékezni akarnak... És mégis megteszik. 
Sok-sok háttérinformációt tudhatunk meg az eredeti regényből kihagyott részeket. 
Mint a címében is benne van, egy kis kiegészítő kötet Travis és Abby csodálatos esküvőjét mutatja be nekünk. Nem kellett csalódnunk, ezt is kaptuk. Olyan jó volt visszacsöppenni ebbe a világba, hogy az szavakba se önthető. 
A fülszövegben feltett kérdések mindegyikére választ kapunk, és ne feledjük, van még Maddox fiú bőven! Vagyis reméljük, még sok-sok könyv lesz belőlük...

Karakterek:
Abby: A szokásos eszes, kedves, szerelmetes Abbyt kaphattuk vissza 150 oldal erejéig.
Travis: Majd a nagy regényben bővebben kifejtem ami drágánkat, de annyit elmondhatok így elöljáróban, hogy i-má-dom. 

Borító:
Passzol a többihez. Aranyos, figyelemfelkeltő, nem túlzsúfolt. Az egyik kedvenc borítóötleteim közé tartozik ennek a három kötetnek a külseje. Egyedül nekem az a lila pillangó nem illik a képbe. A pirostól és a kéktől elüt valamennyire, így azt lehetett volna másik árnyalatban feltenni. 

Összességben:
Ha olvastad a Gyönyörű sorscsapást, akkor muszáj elolvasnod, és egy kis időt rászánnod. Nem bánod meg! Rövid, aranyos, és újra belecsöppenhetünk a Maddox-világba. 


Oldalszám: 156
Kiadó: Maxim

Kedvenc karakter: Travis Maddox

Kedvenc idézet:

"Mint Johnny és June – mondta Travis, és bepárásodott a tekintete. – Innen már csak felfelé vezet az út, és én minden áldott percét imádni fogom!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése