2016. július 31.

Bárcsak Book Tag

Köszönöm az évmilliókkal ezelőtti kihívást RexFan01-nek, az ő válaszit ITT találhatjátok. 

1.) Bárcsak kapott volna folytatást!

Legalábbis magyarul... Jay Crownover - Marked Men sorozatából a mi anyanyelvünkön még csak az első jelent meg, de remélem, hamarosan a többi is jön. 

2.) Bárcsak lenne egy spin-offja!

Rachel Hawkins - Hex Hall sorozatának. De várjunk, annak van! Imádom azt a sorozatot. 

3.) Bárcsak több könyvet írna!

Remélem, hogy Tavi Kata tollából fogunk tudni még olvasni más sorozatot, ha befejezte a Sulijegyzeteket. Már előre várom, pedig még ki se lábaltunk Lilla és Krisztián történetéből. Csak egy szimpla Barbi-féle türelmetlenség. 

4.) Bárcsak ne vele jött volna össze!

Hát emberek, ez most kifogott rajtam. Imádom az összes szereplőt! Shippelünk mindenkit:)

5.) Bárcsak máshogy ért volna véget!

Jojo Moyes - Mielőtt megismertelek kötete. Annyit sírtam rajta, remélem, ez nem spoilerezi el a dolgokat... De egyszerűen... Annyira szerettem volna, ha minden a legnagyobb rendben maradt volna, és elfogadta volna a sorsát Will.

6.) Bárcsak film készülne belőle!

Talán itt Kiera Cass - Párválasztó sorozatát mondanám. Annyira szeretném már azt látni a vásznon is! Bár az biztos, hogy nem lehetne olyan jó, mint a könyv, de kíváncsi vagyok, kit választatának Maxon karakterére. Nekem lenne pár ötletem... hmm. 

7.) Bárcsak sorozat készülne belőle!

Ha már a Végzet ereklyéiből is sorozatot csináltak, én jobban szeretem a Pokoli szerkezeteket Cassie Clare-től, szóval... Ez a válaszom.

8.) Bárcsak egy másik szemszögből íródott volna! 

Mikor olvastam a Várok rádot, nagyon szerettem volna Cam szemszögéből is megismerni az eseményeket, de miután megtudtam, hogy Jennifer megírta a 1,5. részt, vagyis a Bízz bennemet, nagyon megörültem, főleg, hogy az az első rész csak a fiú oldaláról elmesélve.:)

9.) Bárcsak megváltoztatnák a borítóját!

Első pillanatra R. S. Grey - Testcsel című könyvének a magyar borítója rettentően furcsa. A színek nem passzolnak egymáshoz, a pár meg kimondottan visszataszító rajta. Szerintem megérdemelne ez a zseniális alkotás egy borítótervezést. :)

10.) Bárcsak megtartották volna az eredeti borítókat!

Mint tudjátok Leiner Laura könyvei estek át most egy kis plasztikai műtéten, és szerény véleményem szerint a régik sokkal jobbak voltak. Mind a Szent Johanna Giminél, mind a Bexi sorozatnál és ugyanúgy az Akkor szakítsunknál. (Talán itt vétették a legnagyobb baklövést a négyféle könyv közül.) Végül pedig a Bábelről mondanék egy kis véleményt. Szerintem a régi borító annyira nem egy húdehűha, így az új az jobban a szívembe lopta magát, ráadásul még humoros is. (A piros színt mondjuk meg lehetett volna hagyni, ez a narancssárga, vagy seszínű cucc nem valami szép.)

Ennyi lett volna.
Még egyszer köszönöm a kihívást, és akinek megtetszett, nyugodtan töltse ki! :)

Most rajtam a sor, hogy kihívottakat válasszak, akik nem mások, mint... Lucia Summer (Myshelf), a Bookhunters c. blog szerkesztői, Sol és Levandra és Bree, a Bree stories &book vezetője.

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kihívást Drágám :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönjük a kihívást, mindjárt meg is csináljuk! :) Amúgy a Párválasztó Levandrának is várólistás, ha neked ez a véleményed róla, remélem, neki is tetszeni fog! ;)
    Sol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy szántok rá időt :) Én is remélem, hogy tetszeni fog neki, hiszen zseniális mű *---*

      Törlés