2016. szeptember 15.

30 napos könyvkihívás: 15.

Kedvenc férfi karaktered


Nagyon gonosz. Hogy kérheti valaki, hogy válasszak egyet?! Egy egész háremet kéne hoznom, nem csak egy pasit. Brühühü. Na jó, de azért próbálkozzunk. 
Először is.
Leszögezném, hogy nagyon sok fejtörést okozott ez a bejegyzés, mert egyszerűen nem lehet csak egy könyves pasit választani, az kész lehetetlenség. És drága további könyves pasijaim, akiket sajnos most ki kellett szorítanom ebből a bejegyzésből, ne haragudjatok rám, higgyétek el, hogy nektek is van hely bőven a szívemben. :)
Min azt már korábban is említettem, nagy favoritom J. Lynn (alias Jennifer L. Armentrout) sorozata, a Várok rád, onnan emelném ki Cam Hamiltont, mint tökéletes mintapasit. 
De most ez a bejegyzés nem róla szólna elsősorban, hanem Simone Elkeles által megteremtett Alex Fuentesről, a legidősebb latin-amerikai rossz fiúról, a gimi gankszteréről, de titokban azért jófiújáról. 
A kedvenceim közé tartozó Perfect chemistry trilógia első kötetében találkozhatunk főleg vele. A többiben is említik, néhányszor megjelenik, de az már nem igazán róla szól. 
Olyan összetett ez a srác, nem egyszerűen az a tipikus rossz fiú, aki azért ilyen, mert valami ennyire megváltoztatta, szimplán olyan családba született, akiket lenéztek. Rasszizmus. Olyan társaságba keveredett, eleget tett a latin-amerikaiak hírnevének, lopott a megélhetésért, de alapjában véve egy jólelkű srác, aki mindent megtenne azért, akit szeret. Néha hülye, persze, de melyik hímnemű nem az? És annak ellenére, hogy rossz helyen nevelkedett, rettenően eszes, nem úgy, mint azt elvárnák tőle. 
Mit áradozzak még róla?
Ha nem olvastad véletlenségből, mindenképp ajánlom, nem csak Alex miatt, mert a történet is zseniális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése