2016. szeptember 19.

30 napos könyvkihívás: 19.

Kedvenc adaptáció


Jelenleg a Mielőtt megismerteleket mondanám. 
Bár olvastam róla olyan véleményeket, hogy nem tetszett nekik a film, én nem ezt az elvet vallom. Emlékszem, mikor kijött a moziban, annyira vártam már, hogy elmehessek rá. Barátnőimmel megbeszéltük, hogy beülünk, bár ők nem ismerték annyira a történetet, én még előtte elolvastam, azért bíztak az ízlésemben, és eljöttek velem. (Kis aranyosak. :')) 
A könyv engem nagyon megfogott. Könnyed, aranyos, romantikus és legfőképpen sírós. Még visszaemlékezni is szívszorító dolog. 
Persze a film a könyv közelébe se érhet, de ez így szokott lenni, nem igaz? 
Azért azt is megemlíteném, hogy főszerepben nagy kedvenceim voltak, Emilia Clarke és Sam Claflin, szóval számomra kihagyhatatlan volt a mozi. 
És tényleg nem bántam meg. 
Számomra tényleg átadta azt a hatást, vagy legalábbis hasonlót, amit a könyv tudott, igen inkább hasonlót. A zenei aláfestések is passzoltak hozzá. Ed Sheeran csodálatos hangja és az Imagine Dragons szám, ami felcsengett a végén.. Mindkettő sírásra ösztönzött, ahogy a film maga is. 
Csodálatos volt, és azt hiszem, most hogy ezt írom, újra meg kell néznem, mert egyszerűen imádom. Vagy talán a könyvet olvasom újra? 
Ha nem tettétek, és épp olyan lelkis, sírós kedvetekben vagytok, mindenképp ajánlom a könyvet is és a film is egyaránt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése