2024. augusztus 1.

Elle Kennedy - Tiltott gyümölcs

 HANGULAT                                MOLY                                        2024

"A felszolgálás, az önkéntes munka és az egyetemi tanulmányai mellett Maggie Reillynak semmire sincs ideje. Különösen nem egy kapcsolatra.Szerencsére megtalálta a tökéletes megoldást: azt a férfit,akivel évente csupán három-négy alkalommal találkoznak.Amikor azonban ritka találkáik egyikére megérkezik a hotelbe,nem azt a férfit találja ott, akire számított, így merő véletlenségből a leghírhedtebb hollywoodi rosszfiú, Ben Barrett ágyában köt ki.
Ben, aki legutóbbi botránya után szeretne eltűnni a nyilvánosság elől,semmi másra nem vágyik, csak egy kiadós alvásra. Ehelyett szenvedélyes csókcsatába bonyolódik egy gyönyörű és meglehetősen meztelen vörös hajú nővel. A bocsánatkérést elfogadja, ám egy búvóhely most igen jól jönne számára… és ha még izgalmas és bonyodalommentes szex is jár a lakáshoz, hát miért is ne menne bele? Ben azonban hamarosan ráébred,hogy egy hét a legkevésbé sem elegendő a karakán, szókimondó hálótársával. Ennél ő többet akar. Sokkal többet… Maggie viszont a kapcsolatok esküdt ellensége, Ben pedig nem csak egy egyszerű srác, hanem a világ egyik legismertebb sztárja.A sok csillogás és a félelmek között megbújva lángra kaphat az igaz szerelem?" 

Elle Kennedy Bad Apple - Tiltott gyümölcs című regénye a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezett el a magyar olvasókhoz. Maggie, az elfoglalt egyetemista lány, akinek nincs ideje szerelemre és Ben, a híres filmsztár útjai egy véletlen során kereszteződnek. A férfinek imponál, hogy Maggie nem ismeri fel őt, majd egyezséget kötnek: amíg Ben körül elül a vihar, addig a nő lakásában fogja meghúzni magát. Vajon mi lesz a vége egy olyan történetnek, ami egy eltévesztett hotelszobában kezdődik? Tarts a bloggereinkkel, és ha jól válaszolsz a kérdéseinkre, esélyed nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott példányt is!

🕮🕮🕮

Elle Kennedy neve a romantikus-erotikus zsánerben olvasóknak nem csenghet ismeretlenül. Legújabb magyarul is megjelent regénye, a Bad Apple - Tiltott gyümölcs egy viszonylag rövidebb terjedelmű regény, ráadásul most elszakadunk a Briar Egyetem falaitól és egy diploma előtt álló, fiatal, karrierista lány mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, akinek az életét egyik pillanatról a másikra a feje tetejére állította egy filmsztár.

A történet igazán komikus felütéssel indul. Maggie Reillynak nincs ideje kapcsolatokra a végzős évében. A munka, az önkénteskedés és a tanulás teljesen elveszi minden ébren töltött percét, de évente kétszer találkozgat egy szintén elfoglalt férfival, aki minden bonyodalom nélkül, csupán alkalmi szexpartnerként van jelen az életében. Ez az este is egy olyan este Maggie számára, de balszerencséjére rossz hotelszobába téved be, és amikor ráeszmél, hogy a mellette fekvő férfi nem Josh, hanem egy idegen krapek, hirtelen azt sem tudja, mit csináljon, és végül felajánlja, hogy a bárban, ahol dolgozik, meghívja egy italra. Fel sem tűnik neki, hogy akinek az ágyából éppen sietősen távozott, az nem más, mint Ben Barrett, a híres akciószínész.

"De nekem többé a szuper már nem elég. Nekem valami hihetetlen kell."

Ben számára nincs magánélet. Bárhova megy, a fotósok és újságírók követik, és mindenféle rágalmakat találnak ki vele kapcsolatban. A legújabb pletyka róla, hogy a híres rendező nemrégen elhunyt felesége azért hagyta rá a vagyonának egy részét, mert szexuális kapcsolatot létesített a nővel. Persze senki nem tudja, hogy mi az igazság valójában, de úgy ítélkeznek Ben fölött, mintha ismernék őt. Ez elől a kirakatélet elől menekül a hotelszobába, hogy végre hosszú idő után először ki tudja aludni magát rendesen, amikor egy váratlan vendég érkezik az ágyába. Hirtelen azt hiszi, hogy csupán a fantáziájának szüleménye a meztelen vörös lány a takaró alatt, de hamar rá kell jönnie, hogy nagyon is a valóságé. Bennek a kerek formáinál és vadító szeménél is jobban imponál az, hogy a betolakodó úgy bánt vele, mint egy hétköznapi emberrel, ez pedig megoldás lehet a problémáira. Megpróbálja rávenni a nőt, hogy hadd húzza meg magát a lakásában, amíg az újságírók lelkesedése nem csökken az irányába és felhagynak az életéről szóló pletykákkal. Maga Maggie sem tudja, miért, de belemegy az egyezségbe - pedig valójában tudja, miért teszi: hiszen Ben Barrett egy két lábon járó félisten, aki úgy néz ki, mintha a vágyálmaiból lépett volna ki. Egy hetet csak kibír ennek a vonzó fiatalembernek a társaságában - vagy nem?

Elle Kennedy most sem okozott csalódást. Habár csupán 240 oldal terjedelmű a Bad Apple, úgy vélem, hogy ennyi bőven elég ahhoz, hogy ezt a történetet kibontsa és lekerekítse. Azt adta, amire a fülszövegből következtetni lehet: egy kikapcsolódást nyújtó, kellemes, nyári olvasmányt. Az írónő hozta a szokásos lendületes stílust és utánozhatatlan humort, emiatt teljességgel letehetetlen, és csak azon kapod magad, hogy a végére értél.

Borító:
A borítón tulajdonképpen Maggie és Ben találkozásának első pillanata látszik: egy tetovált férfi fekszik az ágyban. Szerintem nem árul ezzel zsákba macskát, könnyen megtalálja vele a célközönségét.

Összességében:
A Bad Apple - Tiltott gyümölcs két főszereplője a leglehetetlenebb pillanatban talál egymásra. Maggie a szerelemre csak egyfajta bonyodalomként tekint, amire a betáblázott életében nincs ideje. De amikor véletlenül rányit egy eltévesztett hotelszobában Ben Barrettre, nem gondolta volna, hogy a filmsztár örökre felforgatja a világát. Ben csak az állandóan lesben álló lesifotósok és újságírók hadától akar megszabadulni, és erre talán az egyetlen esélye a közeljövőben az a lány, aki még csak fel sem ismeri őt. Üdítő változatosság az életében, hogy valaki nem a hírneve miatt áll vele szóba, hanem a személye miatt. Vajon ennek a románcnak lehet boldog befejezése?

Azoknak ajánlom a Bad Apple - Tiltott gyümölcsöt, akik szeretik a romantika és erotika pezsdítő világát, valamint egy kikapcsolódást nyújtó, humoros történetre vágynak. Mindez megtalálható Elle Kennedy legújabb regényében.

Oldalszám: 240
Kiadó:
Könyvmolyképző
Beleolvasó: x

Kedvenc karakter: Ben Barrett
Kedvenc idézeteim:

"Rendben, egy kicsit molesztáltam egy férfit, akinek még a nevét sem tudom. Nagy ügy. Ő nem nagyon bánta. Én se bántam. Senkinek nem esett baja. És valószínűleg soha az életben nem futunk össze még egyszer, szóval végül is mi baj történt?"

*

"Rájöttem, hogy nem baj, ha egy kis bonyodalmat beengedek az életembe, mert időnként a zűrzavar jobb, mint az egyedüllét."

Nyereményjáték

A nyereményjáték során olyan könyvek fülszövegéből idézünk, melyek borítóin tetovált férfialak látható. Nektek nincs más dolgotok, mint az írót és a könyv címét beírni a Rafflecopter dobozba.  

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Az állomás feladványa:
“Egy brit rocksztár. Egyben a mostohatesóm. Mi baj történhet?”

A turné állomásai:
08.01. Kitablar
08.04. Olvasónapló
08.07. Dreamworld

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése