2016. szeptember 5.

30 napos könyvkihívás: 05.

Egy könyv, amitől boldog leszel


Ez telitalálat kifejezés Kiera Cass - Párválasztó c. könyvére. Vagy tulajdonképpen az egész sorozatára.  Azt ne nagyon kérdezzétek, hogy miért. Egyszerűen olyan aranyos, egyedi és zseniális, hogy az mosolyt csal az ember arcára. America karakterével is kifejezetten szimpatizáltam, akármennyire sokan nem szerették. De én talán pont ettől az önfejűsége miatt kedveltem meg. Logikus ez egyáltalán? Kétlem. Szeret segíteni embereknek, minden helyzetben magát adja, és alapból tipikusan az a személy, akit az ember vagy nagyon utál vagy nagyon szeret. Én az utóbbi lennék, mint azt már említettem. És akkor még nem is beszéltem Maxonról. Mondjam, hogy ő az a szereplő a könyvben, aki nagyon boldoggá tesz? Tenne, ha létezne.  Igen, igen, sokszor hallhattátok tőlem, hogy a rossz fiúkra bukom, akkor miért állok elő egy csomószor kedvesebbnél kedvesebb és aranyosabb karakterekkel, akik még csak ki sincsenek varratva? Jó kérdés, de Maxon a szívem csücske az biztos. És ha elkezdek pityeregni a könyvön, ami bevallom, elég sokszor megesett, akkor azok biztosan csak örömkönnyek. 
Egyszerűen egy olyan világba kalauzol minket Kiera ezáltal a sorozat által, amit nem mondok, hogy kedvem lenne megteremteni, de America helyét biztos átvállalnánk. Főleg, hogy ott van mellette Maxon... 
Már egy párszor tuti elolvastam, és emlékszem, az a bizonyos mosoly mindig ott volt az arcomon. Levakarhatatlan volt. 
Azt hiszem, hogy ez eléggé rövidke lett, de remélem, hogy a rajongásom és az ajánlásom mindenképp átment. :) 

2 megjegyzés:

  1. PÁRVÁLASZTÓ♥ Imádom. De tényleg. Van erre az imádatra egyébként sokkal erősebb szó? Csak mert én így érzek. Maxon annyira édes, és vicces és aah... Fangörcsöt kaptam.
    #nagyonjólett^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem xd Én is így érzek ❤
      Örülök, hogy tetszett ❤

      Törlés