2016. szeptember 7.

30 napos könyvkihívás: 07.

Egy leginkább alulértékelt könyv


Pedig mondtam, hogy nem fogom ezt a könyvet egy hamar ellőni, de még csak egy hét sem telt el, máris itt tartunk.
Ez egyértelműen Anna Todd - Miután c. könyve. Pontosabban az egész sorozat, de most az első könyvet emeljük ki. 
Oké oké.
Eddig bárkinek ajánlottam, annak nagyon tetszett. Vagy csak nem merte a szemembe mondani, hogy én miért olvasok és fangörcsölök egy ilyen szennyen, de mivel mindenki végigolvasta a négy részt, ebből levágom, hogy mégsem a fentebb említett szituáció áll fent.  Bárkivel beszéltem róla, vagy nem ismerte (azt ifjú padavanná avanzsáltam, és a kezébe nyomtam.), vagy pedig imádta minden egyes sorát, és karácsonyra egy Hardin Scottot kért. Na akkor miért is alulértékelt? 
Nézegetem a molyt, és kíváncsi vagyok, mégis hány százalékos lesz, reméltem, hogy olyan 90 környékén, erre puff. Barby seggreesett döbbenten. 
75%
Ezt hogy?!
Görgetek. Görgetek. Először egy 5 csillag. Aztán még egy ötös. A következő pedig egy kettes, aztán egyes, még egy egyes... És én csak nézek, hogy miért?
Persze nem várom el az emberektől, hogy ugyanolyan legyen az érdeklődésünk, ugyanannyira imádjunk egy könyvet az egész világgal, mindig lesz olyan, akinek nem fog tetszeni valami, és lehúzza. De a 3/4-ére? Az azért kemény. 
Meglepődtem. 
Elhihetitek nekem, hogy én imádtam. 
Oké, blog volt eredetileg, Harry Styles fanfiction, nem egy hirtelen jött tehetség írta, hanem egy olyan amatőr. (Ha lehet valahol ilyen határokat húzni.) De egyszerűen én annyira imádtam. Most mondhatjuk, hogy Tessa karaktere idegesít, de emberek, akkor Rentai Renátával mi van? Ő mégis 90%-os. Megértem, Hardin is nagyon durván tud furcsa lenni a szó minden értelmében, de azért ehhez hasonló rosszfiúkat is tudok mondani nektek és nem is egyet. 
A történet meg egyszerűen zseniális. Kiszámíthatatlan, megértem, egy párszor veszekednek (Jó vicc volt, ugye?), egy kicsit ördögi kör ez nekik, de én imádom. 
Nem tudnak meghatni azok, akiknek nem jött be, én imádom, és tőlem kap egy 100%-ot.

6 megjegyzés:

  1. Szia! Én is az értékelődre olvastam és mit ne mondjak én is a szó szórós értelembe imádtam! Az egyik kedvenc könyvemmé vált! Nekem tetszett Tessa karaktere na de a kedvencem akkor is örökre Hardin marad. <3 Nagyon szerettem a történetet ahogy lefestette ezt az egészet. Tőlem is kap egy 100%. Mert megérdemli!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy, ezt jó hallani :')
      Ugye, hogy ugye? :o I-mád-tam. Örülök, hogy neked is nagy kedvenc lett. <3 (Meg is értem, miért :))

      Törlés
  2. Azt hiszem nálam 110% is kevés lenne! Egy könyv(sorozat)ami az emberben lévő összes érzést kiváltja! Egyszerűen fantasztikus írás! Személy szerint Tessát is és Hardint is utáltam és szerettem egyszerre! ☺❤❤❤

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem nálam 110% is kevés lenne! Egy könyv(sorozat)ami az emberben lévő összes érzést kiváltja! Egyszerűen fantasztikus írás! Személy szerint Tessát is és Hardint is utáltam és szerettem egyszerre! ☺❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hardin és Tessa... Tényleg így van :D Egyszerűen igen, szívemből szóltál :D

      Törlés